Mobiele App voor
iOS en Android

Met een account is onze mobiele app helemaal gratis te downloaden. De app is zowel voor planners als collega's.

het rooster app

De Het Rooster app voor personeel, vrijwilligers en planners

Altijd en overal toegang tot Het Rooster. Naast de meest gebruiksvriendelijke web-applicatie is er nu ook de mobiele app. Direct te downloaden op je telefoon of tablet. Hiermee kan het rooster bekijken, jezelf inroosteren, vakantie aanvragen en krijg je notificaties wanneer je hulp nodig is. Vanuit de rooster app heb de planning altijd bij de hand.

Rooster app voor Android en iOS

De app is door iedere collega en planner te downloaden. De app is beschikt voor iOS en Android. Op de telefoon of tablet. Zo heeft iedereen altijd en overal toegang tot het rooster. Download de app en log-in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

iphone-12-3
iphone-12-7

Altijd inzicht in het rooster

Met de rooster app heeft iedereen altijd zicht op de planning. Zo is het meteen duidelijk op welke afdeling of locatie welke diensten nog open staan, wie er al staat ingeroosterd en welke diensten te ruil staan. Met een druk op je scherm rooster je jezelf makkelijk in.

Zie je als planner openstaande diensten? Stuur dan via de app een oproep. Zo krijgt iedereen een notificatie dat er hulp nodig is. Krijg je een vakantie aanvraag? Keur hem direct goed in de app.

Ook diensten toevoegen kan je direct met de app.

Urenregistratie

Gewerkte uren zijn direct inzichtelijk via de rooster app. Zowel het overzicht voor personeelsplanners als de eigen urenregistratie van collega's.

Ook de vakanties, ingeroosterde-, en gewerkte diensten, vakanties, activiteiten en trainingen zijn via de rooster app snel te bekijken.

iphone-12-4

Benieuwd hoe Het Rooster voor jouw organisatie werkt? Probeer de app gratis