Het team van Het Rooster

Wie zijn wij

Het Rooster staat sinds 2006 voor zelfroosteren. Zoveel mogelijk vrijheid geven, zodat iedereen z'n eigen verantwoordelijkheid kan nemen. Onze droom is dat iedereen iets voor een ander doet. Omdat we geloven dat je meer bereikt als je het samen doet.

Daarom werken we met organisaties die staan voor hun passie en vertrouwen hebben in hun mensen.

Lennart Het Rooster

Lennart Pilon

Ik werkte als vrijwilliger in een daklozenopvang, en daar werd gewerkt met zelfroosteren. In een papieren map, na afloop van je dienst. Als je het vergat, moest je terugfietsen om jezelf alsnog in te roosteren. Meestal regende het dan. Daarom heb ik in 2006 de eerste versie van Het Rooster gemaakt.

Naast het ontwikkelen van Het Rooster zorg ik voor Mia, onze kantoorhond, vaar ik af en toe op een sup en rijd ik motor.
Pascal Het Rooster

Pascal Dijkman

Ik werkte bij verschillende IT bedrijven en non-profit/ vrijwilligersorganisaties waar ik me bezig hield met het optimaliseren van processen. Hoe kan je met soms beperkte middelen de meeste impact maken. Hierbij komt software snel in beeld. Software als ondersteuning in processen en communicatie waarbij je de mensen in hun kracht kan zetten.

Als ik nog wat tijd kan vinden tussen "werken" en mijn kinderen, golf ik graag en rij ik een rondje op de motor.

Benieuwd wat Het Rooster voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met me op!