Over ons

IEDEREEN GEWOON AAN HET WERK

Zou het niet mooi zijn, als het rooster vanzelf gemaakt wordt. Dat mensen zelf aangeven wanneer ze komen werken. Dat je niet zelf hoeft te puzzelen om alles rond te krijgen en te houden.

Daarom hebben we Het Rooster gemaakt.

Omdat wij geloven dat mensen dat heel goed zelf kunnen. Dat als je iemand vrijheid geeft, dat diegene dan verantwoordelijkheid neemt.

Er werken nu al meer dan 55.000 mensen met Het Rooster, en we zien dat het klopt: mensen kiezen graag zelf wanneer ze komen werken en waar ze werken.

De kosten van vertrouwen zijn veel lager dan de kosten van wantrouwen.

We helpen je graag.

Over ons

Het Rooster staat sinds 2006 voor zelfroosteren. Zoveel mogelijk vrijheid geven, zodat iedereen z'n eigen verantwoordelijkheid kan nemen. Onze droom is dat iedereen iets voor een ander doet. Omdat we geloven dat je meer bereikt als je het samen doet.

Daarom werken we met organisaties die staan voor hun passie en vertrouwen hebben in hun mensen.

Layer-28

Lennart Pilon

Lennart werkte als vrijwilliger in een daklozenopvang, en daar werd gewerkt met zelfroosteren. In een papieren map, na afloop van je dienst. Als je het vergat, moest je terugfietsen om jezelf alsnog in te roosteren. Meestal regende het dan. Daarom is in 2006 Het Rooster gemaakt.
IMG_4402-removebg-preview

Pascal Dijkman

Pascal werkte bij vrijwilligersorganisaties en heeft ruime ervaring in de wereld van IT. Hierdoor weet hij als de beste hoe oplossingen in te zetten om je processen te optimaliseren en als het even kan leuker te maken. En wat is er mooier dan online oplossingen gebruiken om de planning op orde te krijgen, en vertrouwen aan je mensen te geven?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.