Skip to content

Privacy statement

Het Rooster is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens op deze website. In dit document leggen we uit hoe en waarom we dat doen. Heb je vragen over dit document? Mail ze naar support@hetrooster.nl

Het Rooster verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze website. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • IP-adres
  • Internetbrowser en apparaat type

Het Rooster analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren.

Het Rooster bewaart je persoonsgegevens niet langer dan 100 dagen, en we delen ze niet met derde partijen.

Wij willen je graag een mooie website aanbieden die aan jouw verwachtingen voldoet. Om dit waar te kunnen maken, gebruiken wij websiteanalyse-tools en social plug-ins.

Onze website gebruikt Google Analytics en soortgelijke websiteanalyse-tools. Deze programma’s registreren jouw sitegebruik en slaan gegevens daarover op. Wij gebruiken deze data om bezoekstatistieken over onze website te maken en hiermee verbeteringen door te voeren.

Net zoals bijna alle websites die je bezoekt, gebruiken wij cookies. Wij gebruiken functionele cookies om onze website beter te laten werken, analytische cookies zorgen voor een beter gebruiksgemak en tracking cookies laten ons zien wat onze websitebezoekers op onze website doen. Om onze website te bezoeken, vragen wij je akkoord te gaan met deze cookies. Cookies van derde partijen zijn soms nodig om filmpjes te kunnen tonen op onze websites of te zorgen dat je informatie kunt delen op sociale media. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.

Onze website kan de Facebook Pixel gebruiken. Deze houdt bij welke pagina's je op onze website bezoekt. De Facebook Pixel zorgt ervoor dat jij op Facebook relevante content van ons te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Je kunt via verschillende sociale media onze artikelen delen via de zogenaamde 'social plug-ins'.

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Het Rooster.

Het Rooster wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Het Rooster neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met support@hetrooster.nl

Laatst bijgewerkt op 12 september 2018

 

Scroll To Top