Het Rooster en Vereniging Openbare Bibliotheken starten samenwerking

Door Pascal Dijkman 6 oktober

Vereniging Openbare Bibliotheken en Het Rooster starten samenwerking. 

Het maken van een rooster voor bibliotheekmedewerkers en vrijwilligers kan een tijdrovende klus zijn. Een toenemend aantal bibliotheken maakt daarom gebruik van zelfroosteren met Het Rooster.

Het Rooster voor Bibliotheekorganisaties

Het Rooster biedt alle mogelijkheden voor zelfroosteren voor medewerkers én vrijwilligers, uren- en verlofregistratie, koppelingen met de salarisadministratie en het maken van overzichten. Functionaliteiten die hard nodig zijn bij  de invoering van de jaaruren-systematiek die in de nieuwe cao afgesproken is.

Het Rooster wordt al langer door veel bibliotheken gebruikt. Een samenwerking tussen de VOB en Het Rooster is dan ook een logische stap. Bibliotheken krijgen nu als VOB-lid een speciaal aanbod bovenop het non-profit tarief.

Hoe werkt het aanvragen?

Het testen hoe Het Rooster werkt kan via een demo op maat. Hiervoor nemen we na een aanvraag telefonisch contact op. Tijdens dat moment bespreken we wat de behoeftes zijn en hoe Het Rooster daarbij kan helpen.

Hoe ziet het rooster er nu uit?
Wat gebruiken jullie nu?
Welke manier. van roosteren zijn de mensen gewend?
Wat hebben jullie nodig en wat hebben de medewerkers en/of vrijwilligers nodig?

Hoe zie je een optimale inzet van een roosteroplossing?

Aan de hand van de vragen en antwoorden richten wij een vrijblijvende demo-omgeving in zodat zelf ervaren wordt wat Het Rooster kan betekenen voor de organisatie.

Wil je meteen een vrijblijvende demo aanvragen? Dat kan hier.

“Sommige vrijwilligers zijn niet zo digitaal vaardig, maar na een kwartier uitleg zagen we al dat ze elkaar gingen helpen met het invullen van Het Rooster. Dit was zo leuk om te zien.

De helpdesk is makkelijk te benaderen en we krijgen altijd snel antwoord!” – Bibliotheek Lek & IJssel

Meer weten over Het Rooster voor bibliotheken? Kijk dan hier.

Ben je benieuwd wat de samenwerking tussen Het Rooster en de Vereniging Openbare Bibliotheken inhoudt en benieuwd naar het aanbod als lid van de VOB? Kijk dan hier.

Klantinterview Museum IJsselstein

Door Madelon Lucas 22 juli

Verder lezen