KOPPELINGEN

 

Koppelingen kunnen het leven net even wat makkelijker maken. Hieronder zie je een overzicht. Heb je bepaalde wensen? Laat het ons weten.

square

API - De Het Rooster API geeft je de mogelijkheid om een geautomatiseerde verbinding te maken met Het Rooster. Je vindt de uitleg op http://developer.hetrooster.nl.

EXPORTS - Alle data kan via een export uit Het Rooster gehaald worden om weer te verwerken in een ander systeem. Via een import kunnen wij accounts toevoegen.

afas sw logo stapel CMYK

AFAS - AFAS Software is een familiebedrijf uit Nederland. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. Ze ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag hun maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Wat kan je met de koppeling?

Met de koppeling worden de volgende gegevens bijgewerkt:

  • Het verlofsaldo in AFAS wordt overgenomen in Het Rooster
  • Het opgenomen verlof in AFAS wordt als verlof geboekt in Het Rooster.
  • Een ingevoerde vakantie in AFAS wordt verwerkt as vakantie in Het Rooster.

Deze koppeling is in ontwikkeling en zal worden uitgebreid.

Heb je wensen? Laat het ons weten!

harmonizer

HARMONIZER - Harmonizer is een online synchronisatie-dienst die het mogelijk maakt om informatie tussen verschillende systemen uit te wisselen.
Bespaar tijd, geld en energie door Het Rooster eenvoudig met elk gewenste bedrijfssysteem te koppelen voor optimale datasynchronisatie.

Voor meer informatie: Harmonizer