Het Rooster gaat op tournee!

Door Pascal Dijkman 28 oktober

Het Rooster gaat op tournee! Nee we zijn geen boyband gestart. Dat gaan we niemand aandoen. Zou ook allesbehalve goede reclame zijn 😉

Wij zijn een online rooster. Lekker duidelijk. En dat bieden we dan ook online aan. Ok. De uitleg en introductie doen we vaak nog via de telefoon of ja, online via het beeldscherm. Het fijne is dat onze oplossing zo gebruiksvriendelijk is dat dit ook heel goed kan. Niets consultancy uren spenderen aan de implementatie. Niets uitgebreide workshops om het een beetje te kunnen snappen. Gewoon een demo, telefonische uitleg en het bespreken van onze tips en ervaringen voor een zachte en soepele landing bij de medewerkers en/ of vrijwilligers en gaan. Het komt goed. Daar hebben wij voor gezorgd bij het bouwen van Het Rooster. Daar zorgen we samen voor.

Eindelijk weer naar buiten

De “uitjes” die we hadden “vroeger” ( Want het voelt als heel lang geleden) waren kennissessies voor medewerkers of vrijwilligers. Niet altijd nodig maar wel heel fijn als wij uitleggen hoe en wat Het Rooster doet en welke afspraken erbij horen. Vooral voor de planner fijn om iemand anders de eerste keer naar voren te schuiven voor de initiële vragen. Nieuw is altijd spannend merken we altijd. In het geval van Het Rooster is nieuw ook echt beter en dat besef komt vaak heel snel. Iedereen blij 🙂

Zien we je daar?

Terug naar de tournee. Volgende week staan we 3 dagen niet achter ons bureau maar voor een stand op verschillende evenementen. Heel leuk! Zo zijn we te spreken op de Museum Vakdagen. Waar Lennart ook nog eens een sessie verzorgt over zelfroosteren met succes: vrijheid en verantwoordelijkheid!

Hetzelfde gaan we doen op een evenement voor dierenhulpverlening organisaties. Mooi om daar alle dierenhelden te spreken.

Wie weet zien we jou daar. In het echt. Zou leuk zijn!

 

Klantinterview Museum IJsselstein

Door Madelon Lucas 22 juli

Verder lezen