Podcast over zelfroosteren
Door Pascal Dijkman | 31 mei
Herinner je je die wilde jaren ’90 nog? Ja, de tijd van tamagotchis, foute kapsels, flippo’s, CD’s en… zelfroosteren!
Wat begon als een experimentele manier om werkroosters te maken, heeft zich ontwikkeld tot allerlei varianten zoals inteken-, mee-, team- en groepsroosteren.
We hebben dat allemaal te danken aan die dappere pioniers van toen.
In deze leuke en vooral informatieve podcast nemen Pepijn Martens van Spril en Lennart Pilon van Het Rooster je mee op een reis door de wereld van zelfroosteren. Ze praten over de voordelen, delen succesverhalen en wijzen op valkuilen waar je niet in wilt trappen.
En ja, ze onthullen ook het geheime recept voor een geslaagde implementatie!
Mis het niet en ontdek hoe zelfroosteren jouw werkplek kan veranderen.
🎙️Luister de Podcast hier: https://open.spotify.com/episode/1clIT17OKr39QcDE4Y3JMSΒ