Podcast over zelfroosteren

Door Pascal Dijkman 31 mei

Herinner je je die wilde jaren ’90 nog? Ja, de tijd van tamagotchis, foute kapsels, flippo’s, CD’s en… zelfroosteren!

Wat begon als een experimentele manier om werkroosters te maken, heeft zich ontwikkeld tot allerlei varianten zoals inteken-, mee-, team- en groepsroosteren.

We hebben dat allemaal te danken aan die dappere pioniers van toen.

In deze leuke en vooral informatieve podcast nemen Pepijn Martens van Spril en Lennart Pilon van Het Rooster je mee op een reis door de wereld van zelfroosteren. Ze praten over de voordelen, delen succesverhalen en wijzen op valkuilen waar je niet in wilt trappen.
En ja, ze onthullen ook het geheime recept voor een geslaagde implementatie!

Mis het niet en ontdek hoe zelfroosteren jouw werkplek kan veranderen.

🎙️Luister de Podcast hier: https://open.spotify.com/episode/1clIT17OKr39QcDE4Y3JMSΒ 

Klantinterview Museum IJsselstein

Door Madelon Lucas 22 juli

Verder lezen