30.000 mensen aan het zelfroosteren / fijne feestdagen

Door Lennart Pilon 19 december

Een week of twee geleden hadden we ineens 30.000 gebruikers in Het Rooster. Of ja, ineens, we groeien lekker en wisten dat het er aan kwam. Maar toch, 30.000! Dat is bijna twintig keer het dorp waar ik in woon.

Vanaf de eerste versie die we maakten voor Het Smulhuis, letterlijk op de zolderkamer, zijn we zo’n beetje 1000 keer groter geworden. Niet te bevatten eigenlijk.

Als je het vertelt zeggen mensen: goed gedaan, lekker bezig, hard voor gewerkt. Gefeliciteerd!

Hele fijne complimenten. En het is zo, we doen er echt ons best voor.

En we zijn er trots op, dat we zoveel mensen kunnen helpen. Dat mensen zeggen: ‘ik kan mij niet voorstellen wat ik zonder Het Rooster zou moeten’. Of vandaag nog: ‘zelfroosteren is echt heerlijk, wat een fijn programma hebben jullie gemaakt’. Het is echt fantastisch om zulke reacties te krijgen.

We zijn er diep dankbaar voor, voor al die 30.000 mensen. Jullie maken werken voor Het Rooster echt heel leuk. Als je een berg beklimt, dan zijn het je benen en de berg samen die zorgen dat je omhoog gaat. Je kan je afvragen, als je aan het lopen bent: ben ik de berg aan het beklimmen, of is de berg mij aan het optillen?

We kijken terug op een geweldig 2019, en staan te popelen voor 2020. We hebben mooie plannen. Het voelt nog steeds als het begin!

We wensen je fijne feestdagen.

Klantinterview Theater Het Postkantoor

Door Madelon Lucas 16 april

Verder lezen