Onbeperkt gebruikersaccounts

Door Lennart Pilon 17 augustus

HetRooster.nl heeft geen limiet op het aantal gebruikersaccounts, en dat is heel bewust. We hebben daar twee hele goede redenen voor

Geen gedoe met staffels
Stel, je hebt een roostersysteem, en je kan gebruik maken van 30 vrijwilligers. Al snel groeit je vrijwilligersbestand, en loop je tegen de grens aan. Wat doe je dan? Sluit je het account van Anneke vast af, omdat ze al twee maanden niet heeft gewerkt? Je weet dat ze heel druk is met haar verhuizing, en over een maand wel weer tijd en energie heeft. Bij HetRooster.nl kan je iemand op de lijst met slapende medewerkers zetten, en zonder zorgen een account aanmaken voor je nieuwe vrijwilligers.

Elke medewerker een eigen account
Het kan verleidelijk zijn om sommige mensen samen een account te geven: bijvoorbeeld de stagiaires. Dat lijkt handig: je hebt minder accounts nodig en het wachtwoord is bij iedereen bekend. Maar, er zijn flinke nadelen: wat doe je bijvoorbeeld als een stagiaire begint voordat de vorige gestop is? En als iedereen het wachtwoord weet, weet je dan nog wie wat in het rooster of logboek aanpast?

Ook daarom: geen gedoe met staffels, maar ruimte om iedereen een eigen account te geven.

Zorg voor meer betrokkenheid met zelfroosteren

Door Madelon Lucas 11 juni

Verder lezen