We gaan weer naar kantoor

Door Pascal Dijkman 7 oktober

Weg anderhalve meter. Weg filevrije wegen.

Zoals voorspeld gaan we weer graag naar kantoor nu het weer kan en mag. En nu zelfs zonder 1,5 meter afstand tussen de werkplekken. We zien het ook bij onze Kantoorroosterklanten. Groot deel gaat naar een volledige bezetting. Maar wat is dan de volledige bezetting? ( En waarom is Kantoorrooster nog steeds nodig?)

Hybride werken is het “Nieuwe werken” en het thuiswerken is een blijvertje. Maar nu willen we wat graag toch echt weer naar kantoor. Waarom? Lees maar…

Wat heb je nu echt nodig?

Hoeveel mensen komen er dan naar kantoor? En wanneer? Welke dagen komen die mensen?
Hoeveel werkplekken heb je nodig op welke momenten? Komen ze wel om te werken of alleen om te overleggen? Heb je misschien meer overlegruimte nodig?

Je hebt genoeg werkplekken nodig maar ook niet te veel. En gaan al die mensen die nu met gierende banden naar kantoor (file)rijden dat blijven doen?

Allemaal vragen wil kunnen beantwoorden.

Het Rooster helpt graag

Een veel gestelde vraag is of wij een overzicht bieden van het aantal ingeroosterde werkplekken per locatie, per dag, per gekozen periode. Dit om de nodige capaciteit te kunnen meten. En daarbij trends te kunnen ontdekken.

Nu het thuiswerken niet meer de overhand lijkt te hebben wil je weten op welke dag welke capaciteit nodig is. Zo heb je alle nodig informatie om het kantoor optimaal in te richten.

Als jij zorgt dat je mensen zichzelf te laten inroosteren wanneer ze op kantoor komen werken zorgen wij dat deze data verwerkt wordt in een handig overzicht.

Meer overzicht

Weten wie wanneer hoe vaak op kantoor heeft gewerkt? Ook daar hebben we een overzicht voor. Handig wanneer je wil weten of je nu een thuiswerkvergoeding wil uitkeren of een reiskostenvergoeding.

Ook handig voor jouw organisatie? Neem contact met ons op voor een gratis demo!

We helpen ook jou heel graag!

Ps Wil jij ook weer graag op kantoor werken maar is dat nog niet mogelijk? Tip je werkgever over Kantoorrooster! Zo zorgen we er samen voor dat ook jij en je collega’s weer lekker op kantoor kunnen werken.

Vakantieplanning versus personeelsplanning

Door Madelon Lucas 23 april

Verder lezen