Onze klanten

over Het Rooster
 en inspirerende blogs

Is thuiswerken wel het nieuwe normaal?

Is het nieuwe normaal dan wel zo nieuw?

The results are in! 88% van de mensen wil weer op kantoor werken. 73% in een combinatie met thuiswerken en…

Lees meer
kantoorpand

DE TOEKOMST VAN HET KANTOORPAND

De berichten zijn tegenstrijdig. Aan de ene kant is de leegstand van kantoren sinds 2002 niet zo laag geweest. Aan…

Lees meer
zelfsturing stimuleren bij medewerkers

ZELFSTURING STIMULEREN BIJ MEDEWERKERS – ZO DOE JE HET

Zelfsturing, autonomie en verantwoordelijkheid zijn belangrijkere competenties dan ooit. Nu we meer thuiswerken en daarmee onze eigen agenda’s (deels) zelf…

Lees meer
organisatieverandering

ORGANISATIEVERANDERING IN DE CRISIS – DOEN OF NIET?

Dit jaar veranderde er voor veel mensen een hoop. We gingen meer thuiswerken, konden minder vrienden en familie zien, en…

Lees meer
Betere resultaten door resultaatgericht werken

RESULTAATGERICHT WERKEN: WAT IS HET EN WAAROM WIL JE DAT?

Stel dat je werk niet langer zou zien als iets wat gerelateerd is aan tijd of aan locatie. Je bent…

Lees meer

Persbericht: Het Rooster lanceert Kantoorrooster

Persbericht: Het Rooster lanceert Kantoorrooster. Kantoorrooster maakt inzichtelijk wie wanneer op kantoor is en is geweest.

Lees meer
Snel geregeld rooster

Thuiswerken of toch veilig op kantoor?

Thuiswerken. Ik ben het gewend als voormalig freelancer en ondernemer. Fijn wanneer je een werkkamer hebt waar dat in alle rust kan. Helemaal met twee kleine kinderen. Toch vond ik het altijd stilletjes.

Ik hou van mensen om me heen. Rumoer. Dynamiek. Even een korte vraag te kunnen stellen en vragen te beantwoorden. Te weten wat er speelt. Daarom was het zo fijn om met mijn Het Rooster collega’s, de VoorleesExpress en Het Begint met Taal samen één kantoor te delen. Er gebeurde altijd wat.

Juist daarom is het fijn om in deze tijd af en toe toch naar kantoor te gaan. Maar ja, niet iedereen kan op hetzelfde moment op kantoor zijn. Dat lukt niet als je 1,5 meter afstand wilt houden. Maar een deel moet toch lukken. Misschien zelfs wat meer wanneer we de tafels wat anders neerzetten.

Maar hoe weet je wie wanneer en op welk moment op kantoor is?

Met het Kantoorrooster. Een nieuwe tool van Het Rooster. Je geeft aan wanneer je welk dagdeel op kantoor bent. En er is beperkt plek. Werken er al teveel mensen op kantoor? Kom je een andere dag. Duidelijker kan niet. De afspraken staan ook in het systeem. En via het prikbord deel je informatie. Zo blijf je in contact met elkaar.

Meer weten? Kijk dan op Kantoorrooster.nl of neem contact met ons op.

Lees meer

Brunel: “Met een simpele klik van de muis, meer geregeld dan alleen het rooster”

Ook bij Brunel wordt er gewerkt met het online rooster van Het Rooster. Naast het inroosteren is ook de urenregistratie veel makkelijker geworden. Hoe we dit gerealiseerd hebben?

Lees meer

Budget Energie: “Een professionele en heldere uitstraling door Het Rooster”

Budget Energie begon als een kleine prijsvechter in de energiemarkt. Inmiddels zijn ze de vierde leverancier van Nederland. Door minder te beloven (minder betalen, minder gedoe en minder bla bla) worden de tarieven laag gehouden. Groene stroom zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn, vindt oprichter Sjef Peeraer. Daarom is alle energie die zij leveren 100% groen.

Voor de shop-in-shop winkels in de MediaMarkt zocht Samed Yanbul een roosterprogramma en kwam uit bij Het Rooster. In het interview lees je hoe deze samenwerking verlopen is.

Lees meer

BGB Dentistry: “We hebben het hele natraject van onze taalcursus geautomatiseerd”

BGB Dentistry is opgericht door Sebastian Schreijer. In Nederland zag hij – vooral in de krimpgemeentes – een tekort aan tandartsen. Terwijl er voor tandartsen in Spanje juist minder perspectief was. Hij zag een mogelijkheid om twee problemen tegelijk op te lossen. Door een compleet programma aan te bieden, waaronder ook een uitgebreide Nederlandse taalcursus, konden de Spaande tandartsen al snel hier aan de slag.

“Inmiddels bieden we tandartsen van acht nationaliteiten de kans om hier een nieuw bestaan op te bouwen”, verteld Daniella Visser. Zij is samen met haar collega verantwoordelijk voor de taalcursussen voor de studenten.

Lees het hele interview met Daniella en welke veranderingen het werken met Het Rooster teweeg heeft gebracht in haar organisatie.

Lees meer